Dat het met de kwaliteit wel goed zit bij Bosch is een understatement. Apparatuur van het gerenommeerde Duitse merk is zéér populair in Nederlandse keukens, net als bijvoorbeeld een merk als Siemens. De Bosch PVQ895F25E geldt als een zeer complete kookplaat, voorzien van de modernste snufjes, voor een zeer schappelijke prijs. Deze kookplaat bewijst dat Duitse kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. We laten je graag meer zien over de kwaliteit en functies van deze veelzijdige inductieplaat.

Vooruitstrevende Bosch-technologie

Een kookplaat van Bosch – of eigenlijk elk apparaat – is tegenwoordig veel meer dan dat. Het is een samensmelting van technologie en design die jouw leven makkelijker maken. Dat geldt zeker voor moderne kookplaten als de Bosch PVQ895F25E of de Siemens EX807LX67E. Dergelijke inductieplaten hebben functies waar je jaren geleden waarschijnlijk niet eens over nadacht, maar straks niet meer zonder kunt.

Degelijk design

Al deze degelijke Duitse technologie zit verwerkt in een smetteloos glad en strak uiterlijk, dat je haast naadloos integreert in je keukenblad. Dankzij zijn subtiele vormgeving valt hij nauwelijks op wanneer hij niet in gebruik is, maar oogt desondanks zeer stijlvol. Een fraaie kookplaat voor de moderne keuken, die in vrijwel elk type keuken tot zijn recht komt.

Functies

Een perfect huwelijk tussen functie en design. Natuurlijk is het een strakke kookplaat, maar écht uitblinken doet deze inductieplaat met zijn moderne techniek. In deze kookplaat is gebruik gemaakt van de meest recente Bosch-technologie. De kans is groot dat je straks kookt op een manier die je veel tijd bespaart en ongekend gemak biedt. Daar dragen de volgende functies aan bij:

Perfect kookoppervlak dankzij CombiZone

Kook je met een grotere pan of pan met onregelmatige vorm? Dankzij CombiZone ben je toch verzekerd van gelijkmatige verhitting van de hele pan, ook als deze groter is dan de reguliere inductiezone. Met CombiZone combineer je twee kookzones om zo ook voor de grootste pan een effectieve inductieplaat te creëren.

Volledige controle met DirectSelect

Hoe hou je het overzicht over al die functies? Het intuïtieve bedieningspaneel van de Bosch PVQ895F25E inductieplaat biedt uitkomst. Hiermee wijzen haast alle functies zichzelf. Je stelt niet alleen heel eenvoudig kookzones in op de juiste intensiteit, maar ook lees je bijvoorbeeld af wat het energiegebruik is. Het DirectSelect bedieningspaneel is subtiel vormgegeven en valt nauwelijks op als je kookplaat niet in gebruik is.

PerfectFry-sensor

Iedereen die wel eens kookt heeft er soms mee te maken: aanbranden. Het perfect garen van elk gerecht is een uitdaging, zeker als je tussendoor ook wel eens iets anders doet. Dankzij de PerfectFry-sensor van deze inductieplaat is dat geen enkel probleem. De kookplaat zelf houdt voor jou de temperatuur van de pan in de gaten.

Automatische ventilatie

Niet alleen is deze kookplaat voorzien van geïntegreerde ventilatie en afzuiging, maar ook schakelt deze automatisch in, als je daarvoor kiest. Daarvoor staat je de AutoOn-functie ter beschikking, die zorgt dat de ventilatie inschakelt zodra je de kookplaat aanzet. Het overkomt je dus nooit meer dat je na een half uur koken bedenkt dat je de afzuiging nog aan moet zetten.

Extra vermogen met PowerBoost

Inductie mag dan duurzaam zijn, maar de intensiteit is niet gelijkwaardig aan koken op gas. Toch? Bosch-technologie maakt dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken en bakt en grillt net zoals je dat op een gasfornuis kunt. PowerBoost-technologie zorgt voor extra vermogen waardoor deze kookplaat minimaal gelijkwaardig is aan koken op gas.

downdloads

Foto's Bosch PVQ895F25E

PVQ895F25E
Bosch PVQ895F25E
Bosch PVQ895F25E