In de loop der jaren is Bosch synoniem geworden voor high-end consumentenproducten, die niet alleen uitblinken in prestaties en betrouwbaarheid. De PXX895D66E kookplaat van Bosch bewijst dat ruimschoots, want deze veelzijdige inductieplaat is ook een genot om naar te kijken. In het minimalistische ontwerp van deze kookplaat is de intuïtieve en toegankelijke bediening letterlijk naadloos geïntegreerd. Zo heb je direct controle over de vele verrassende functies en mogelijkheden van deze hoogwaardige kookplaat.

Nieuwste Bosch technologie

Je kunt geen slimme of handige functie bedenken, of deze kookplaat beschikt erover. Daaronder valt vanzelfsprekend (automatische) ventilatie en afzuiging. Ook dynamische kookzones zorgen dat de inhoud van je pannen perfect op temperatuur blijft. Zo gaart eten geleidelijk, precies zoals je dat wil. De Bosch PXX895D66E inductieplaat is onderdeel van de Serie 8 kookplaten van Bosch.

Strak en stijlvol

Natuurlijk is een inductieplaat een stuk functionele technologie, waarbij in de eerste plaats belangrijk is wat hij kan. Maar een kookplaat is meer dan dat. Je gebruikt deze hooguit een uur per dag, terwijl je keuken de hele dag gezien wordt. Niet voor niets is deze inductieplaat zeer stijlvol vormgegeven. Strak en glad, met subtiele verwerking van de ventilatie en het geïntegreerde bedieningspaneel. Als een enkele plaat van glas, valt deze kookplaat heel subtiel weg in je keuken.

Functies Bosch PXX895D66E

Een optimale combinatie van vorm en functie. Met de vorm zit het uiteraard goed, maar met de functies zo mogelijk nog meer. Deze inductieplaat beschikt over de nieuwste technologie die Bosch te bieden heeft. Grote kans dat je met deze kookplaat over nieuwe functies beschikt, waar je nog nooit eerder mee gekookt hebt. Denk maar eens aan het volgende:

Eenvoudige bediening met DirectSelect Premium

Werken met deze inductieplaat is een waar genot, mede dankzij het 30 cm brede bedieningspaneel. Daardoor staan functies duidelijker weergegeven en weet je haast altijd wat te doen, zonder de handleiding nodig te hebben. Ben je klaar? Dan verdwijnt de markeringen, zodat je kookplaat strak oogt wanneer deze niet in gebruik is.

Veilig en duurzaam

Het gebruik van deze Bosch inductieplaat past bij een bewuste omgang met energie. Niet alleen kun je door inductie koken op duurzame energie, maar ook is deze inductieplaat ingericht op efficiënte omgang met energie. Deze kookplaat genereert alleen hitte waar dat nodig is en is natuurlijk ook veel veiliger dan open vuur. Daarnaast is deze plaat voorzien van kinderbeveiliging. Zo is de kans op een ongeluk nog kleiner.

De kracht van gas met powerBoost

Unieke powerBoost-technologie is wat de prestaties van de kookplaten van Bosch en Siemens op het niveau brengt van gasfornuizen. De intensieve hitte die nodig is voor sommige bereidingen, haal je zo ook met inductie in huis.

Intelligent koken met MoveMode

Koken was altijd een kwestie van gokken en timen. Hoe hoog moet het vuur? Is dit een goede sudderstand? MoveMode neemt je dat uit handen en verdeelt de kookplaat in zones met verschillende hitte. Is je bereiding klaar? Dan schuif je de pan gewoon van de heetste zone naar de zone die je hebt ingesteld op een suddertemperatuur.

Ruimte voor elke pan dankzij FlexInduction

Niet elke pan is mooi rond en daar lijdt de gelijkmatige verhitting soms onder. Niet bij deze inductieplaat, die beschikt over FlexInduction-technologie. De kookplaat registreert hoe groot de pan is en past de grootte van de verhittingszone daarop aan. Ook je braadslee of stoofpan past dus probleemloos op deze Bosch inductieplaat.

downdloads

Foto's Bosch PXX895D66E

Bosch PXX895D66E
Bosch PXX895D66E
PXX895D66E-kookplaat