Kuppersbusch kookplaat met afzuiging doet ook dienst als snijplank

Kuppersbusch kookplaat KMI 9850

Het Duitse kwaliteitsmerk Kuppersbusch biedt met de KMI9800 en KMI9850 een tweetal kookplaten met afzuiging met een keiharde toplaag. Deze “Miradur” uitvoering van Schott Ceran benadert de hardheid van diamant, zo hard dat u er probleemloos op kunt snijden!

Een leuke gadget zult u denken maar geen reden om deze kookplaat te overwegen. Toch heeft deze nieuwe telg in het kuppersbusch assortiment alle eigenschappen die je van een top product zou mogen verwachten. De kookzones zijn eenvoudig om te schakelen naar 1 grote flexzone. De speciale voorgeprogrammeerde standen (smeltstand, warmhoudstand en pastastand) maken het koken eenvoudiger dan op gas, om er maar een paar te noemen.

Kuppersbusch werkbladafzuiging in groot fomaat

De 9800 serie kenmerkt zich door een grote kookplaat van bijna 90 cm! Dat betekent dat u ruim 10 cm meer ruimte heeft om pannen kwijt te kunnen. De meeste kookplaten met afzuiging hebben een formaat van rond 80 cm. Speciale accessoires als een griplaat en braadpan zijn los bij te bestellen. Voor de liefhebber zijn dit onmisbare hulpmiddelen om het kookgenot te vergroten.

Zoals ook in de KMI 8500 serie van kuppersbusch bevindt de motor zich onder de kast. Dit komt het geluidsniveau en de werking van de kookplaat ten goede. Op de krachtige motor kunnen de afvoerbuizen worden aangesloten maar ook een plasmamadefilter voor recirculatie van luchten.

Net als in haar ovenseries is het individualiseren van deze kookplaat mogelijk. Het ventilatierooster is namelijk leverbaar in verschillende materialen / kleuren (zilver, goud koper, rvs en hot chili rood, zwart) Zeker i.c.m. ovens van het merk kunt u hiermee een finishing touch geven aan uw keuken.

KMI 9850 met frontbediening

Dit model bestaat uit een kookplaat met afzuiging met een luxe frontbediening. Deze stoere RVS knoppen bouwt u onder de kookplaat in aan de bovenzijde van de kast. Houdt wel rekening dat u dan een kookkast van minimaal 90 cm nodig heeft. Het heeft wel wat weg van het prijswinnende Bora Professional, maar dan met een kookplaat uit 1 stuk.

Mocht u zich willen laten verassen door een scherp aanbod op een van deze kookplaten, meld u zich dan hier aan.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *