Eenvoudig elektrisch koken met de compacte NEFF T47TD7BN2 inductiekookplaat met werkbladafzuiging

Ben je op zoek naar een krachtige inductiekookplaat die weinig ruimte inneemt maar veel mogelijkheden biedt? Dan is de NEFF T47TD7BN2 de inductiekookplaat voor jou. Met zijn breedte van 70 centimeter en ingebouwde werkbladafzuiging bespaart hij je een hoop ruimte in de keuken. Toch mag deze mooie kookplaat gezien worden, met zijn strakke vormgeving en roestvrijstalen frame. Ook op gebruiksvriendelijkheid scoort de NEFF T47TD7BN2 hoog. Met een paar drukken op de knop kook je wat je maar wilt; zonder herrie, zonder rommel, zonder zorgen. Wat wil je nog meer?

NEFF

Van het Duitse merk NEFF heb je vast wel eens gehoord; het is al sinds 1877 specialist op het gebied van keukenapparatuur. Verwacht klassieke Duitse kwaliteit met een eigentijdse vormgeving en goed doordachte technologie. NEFF inductiekookplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De T47TD7BN2 van NEFF behoort tot de compacte modellen uit het assortiment en is iets eenvoudiger wat betreft functionaliteiten. Toch bevat dit model genoeg mogelijkheden en vermogen om zonder problemen een heerlijke maaltijd te bereiden.

Ruimte besparen

Met zijn breedte van 70 centimeter behoort de NEFF T47TD7BN2 tot de kleinere inductiekookplaten. Gelukkig kun je er nog makkelijk 4 pannen op kwijt en heb je ook de mogelijkheid om twee kookzones te combineren tot één grote kookzone. Daarmee vormen ook grotere pannen of een bakplaat geen probleem voor deze kookplaat. Deze mooi vormgegeven kookplaat met zwart glazen oppervlak is omlijst met een roestvrijstalen rand en steekt nauwelijks boven je aanrechtblad uit. Omdat hij beschikt over ingebouwde werkbladafzuiging, is er ook geen afzuigkap boven je hoofd meer nodig. Dat voelt meteen een stuk ruimtelijker; gooi die pannenkoeken dus maar flink de lucht in! De onderliggende apparatuur wordt onopvallend in je keuken aangelegd en zal ongeveer een keukenlade aan ruimte in beslag nemen. Heb je een wat kleinere keuken? Dan is de NEFF T47TD7BN2 heel geschikt voor jouw huishouden.

De stille maar krachtige werkbladafzuiging van de NEFF T47TD7BN2

Dankzij de ingebouwde werkbladafzuiging van de NEFF T47TD7BN2 zul je voortaan geen last meer hebben van beperkt zicht door rook of stoom. Daar zorgt de krachtige motor van de werkbladafzuiging wel voor. Ook overheersende kookgeuren behoren hiermee tot het verleden. Het mooiste is dat de werkbladafzuiging zijn functie moeiteloos vervult, zonder daarbij veel lawaai te maken. Zelfs op de hoogste stand komt het afzuigsysteem niet boven de 74 decibel uit. Ook voor je ogen is de werkbladafzuiging van de NEFF T47TD7BN2 een traktatie. Het enige wat je ziet, is een bescheiden, donker gekleurd rooster in het midden van de kookplaat. Daarbinnen bevindt zich een Easy Clean vetfilter dat je heel makkelijk verwijdert. Doordat dit vaatwasserbestendig is, kun je het snel en eenvoudig schoonmaken. De werkbladafzuiging van de NEFF T47TD7BN2 is geschikt voor zowel luchtafvoer naar buiten als voor luchtrecirculatie.

De slimme functies

De NEFF T47TD7BN2 beschikt over alle functies die je nodig hebt om zonder veel tijd en moeite je favoriete maaltijden klaar te maken:

  • Touch Control: Het ingebouwde bedieningspaneel laat je met een paar handbewegingen van functie wisselen, of bijvoorbeeld de timer aanzetten.
  • Combi inductie: Combineer twee kookzones tot één grote kookzone en je kunt er zelfs een braadslee op kwijt.
  • Power boost: Een slimme functie die je inzet als je snel iets wilt verwarmen, bijvoorbeeld een pan met water om pasta, rijst of groente in te koken.
  • Braad sensor: Deze sensor geeft je een seintje wanneer de juiste temperatuur bereikt is en checkt je pan daarna continu om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.

Offerte en contact

Neem geheel vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over de prijzen en mogelijkheden van de NEFF T47TD7BN2 in jouw keuken.