Ontspannen elektrisch koken met de stille NEFF T48TD7BN2 inductiekookplaat met werkbladafzuiging

Ontdek hoe makkelijk elektrisch koken kan zijn met de NEFF T48TD7BN2 inductiekookplaat. Dit stijlvolle model met roestvrijstalen frame en werkbladafzuiging neemt nauwelijks ruimte in. De slimme functies van de T48TD7BN2 bieden je volop mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Dankzij de stille, maar krachtige motor kun je snel en ontspannen koken.

NEFF

Het Duitse merk NEFF werd in 1877 opgericht en heeft naam gemaakt om zijn degelijke kwaliteit. De laatste jaren scoort NEFF ook hoog op het gebied van innovatie. De inductiekookplaten van NEFF vallen op door hun strakke design en slimme functies. De motoren hebben genoeg vermogen om snel een maaltijd op tafel te kunnen zetten, zonder veel geluid voort te brengen. Binnen het assortiment inductiekookplaten is de T48TD7BN2 een mooie middenmoter. Dit is de perfecte keuze als je een veelzijdige inductiekookplaat met werkbladafzuiging zoekt tegen een redelijke prijs.

Alle ruimte in je keuken met de NEFF T48TD7BN2 inductiekookplaat

De NEFF T48TD7BN2 inductiekookplaat valt op door zijn strakke vormgeving met roestvrijstalen randen. Dit inbouwmodel is voorzien van een gladde kookplaat met enkele lijnen die de kookzones aangeven en een subtiel geïntegreerd bedieningspaneel vooraan. Met de NEFF T48TD7BN2 hoef je dus nooit meer vette knoppen of pitten schoon te poetsen. Het reinigen van de kookplaat is een fluitje van een cent. De werkbladafzuiging bevindt zich in het midden van de kookplaat. Je hebt dus geen afzuigkap meer nodig, wat je lekker veel ruimte geeft tijdens het koken. De kookplaat zelf is met zijn 80 centimeter breedte lekker compact, maar ruim genoeg voor 4 pannen en bovendien flexibel in te delen. De afzuigapparatuur wordt mooi verborgen onder je aanrechtblad voor een oogstrelend effect. De stille maar toch krachtige motor van de NEFF T48TD7BN2 laat je lekker koken zonder herrie.

De geïntegreerde werkbladafzuiging van de NEFF T48TD7BN2

De NEFF T48TD7BN2 beschikt over een slim geïntegreerde werkbladafzuiging. Het instroomrooster van het afzuigsysteem is mooi klein en handig in het midden van de kookplaat geplaatst. Het Easy Clean vetfilter haal je er in een handomdraai uit, waarna je het in de vaatwasser kunt reinigen. De afzuigmotor van de NEFF T48TD7BN2 is krachtig genoeg om ervoor te zorgen dat stoom en rook je zicht nooit belemmeren. Deze stille motor doet zijn werk vrijwel onopvallend; zelfs met de boostfunctie aan brengt hij slechts 74 decibel voort. Zo kun je tijdens het koken nog genieten van muziek of een goed gesprek. De werkbladafzuiging van de NEFF T48TD7BN2 biedt mogelijkheden voor zowel luchtafvoer naar buiten als voor luchtrecirculatie.

Makkelijk elektrisch koken

De NEFF T48TD7BN2 inductiekookplaat is voorzien van alle functies die je nodig hebt om makkelijk een heerlijke maaltijd te bereiden:

  • Touch Control: Deze functie laat je in een handomdraai wisselen van stand, of
    bijvoorbeeld de ingebouwde timer instellen.
  • Combi inductie: De NEFF T48TD7BN2 beschikt over 4 kookzones, waarvan je er eenvoudig 2 kunt combineren tot 1 grote kookzone. Hierop kun je bijvoorbeeld zelfs een braadslee
    verwarmen.
  • Hoge afzuigsnelheid: Door de hoge afzuigsnelheid heb je nooit last van rook of stoom tijdens het koken.
  • Power boost: Deze functie is ideaal als je in korte tijd iets aan de kook wilt brengen; bijvoorbeeld water voor je pasta.
  • Stille motor: 69 dB bij maximale snelheid, 74 dB bij de boost functie.
  • Braad sensor: Deze intelligente sensor geeft zelf aan wanneer de kookplaat de juiste temperatuur heeft bereikt. Daarna controleert hij de pan voortdurend om te zorgen dat de temperatuur constant blijft. Jij hebt er zelf geen omkijken meer naar en kunt je aandacht op iets anders richten.

Offerte en contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de NEFF T48TD7BN2 voor jouw keuken of een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op zodat we de prijzen en mogelijkheden kunnen doorspreken. Je kunt geheel vrijblijvend informatie of offertes aanvragen; we verplichten je nergens toe!