Senza nome kookplaat met afzuiging kwaliteit voor budget prijzen

Senza nome kookplaat met afzuiging

Het wordt steeds drukker in het aanbod van kookplaten met afzuiging. Senza Nome biedt echter een welkome aanvulling. Het initiatief voor het opzetten van deze lijn van werkbladafzuiging komt van 2 Nederlandse ondernemers die hun ervaringen hebben vertaald in een concurrerend  aanbod.

Senza Nome doordacht design

Het Nederlands bedrijf was verantwoordelijk voor de introductie van concept Swiss in de Nederlandse markt. Ondanks dat er meerdere modellen van Concept Swiss er goed uitzien zijn ze prijstechnisch minder interessant. Met de uitgebreide kennis van kookplaten met afzuiging is met Senza Nome een mooie lijn in de markt gekomen. In principe zijn er 5 modellen welke Senza Nome aanbiedt. Deze modellen kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en een aantal onderscheidende features.

Senza nome kookplaat

Senza Nome HIKA 7710 en HIKA 7720

De 2 instapmodellen hebben een breedte van 77cm. Zijn voorzien van een plintmotor wat het geluidsniveau ten goede komt. Het afzuigrooster in het midden is van een zeer degelijke kwaliteit, net als het binnenwerk van de kookplaat met afzuiging. De afvoerbuizen voldoen (als een van de weinigen in de markt) aan de nieuwste (op handen zijnde) Europese veiligheidsnormen, ze zijn namelijk van RVS. De HIKA 7710 is een standaard inductiekookplaat en voor slechts € 200,00 meer biedt de HIKA 7720 flexinductie. Dat is goed nieuws! De HIKA 7720 kent een consumentenprijs van € 2049,00 en de HIKA 7710 een consumentenprijs van € 1849,00. Voor het verschil van € 200,00 krijg je bij geen enkele aanbieder een mooie kookplaat met afzuiging voorzien van flexinductie! Oh ja en de garantie van 5 jaar biedt toch wat meer zekerheid! (benieuwd naar onze prijs?)

Net als alle modellen van Senza Nome zijn de HIKA 7710 en HIKA 7720 te leveren i.c.m. een plasmamadefilter. Het merk heeft plasmamadefilter omarmt als de oplossing voor recirculatie. Een goede gedachte. Plasmamade staat voor uitstekende filtering en een hele lange levensduur. Misschien is de investering in een plasmamade filter in aanvang veel geld, gezien de levensduur van 10-12 jaar, een investering die u snel weer terug verdient. Indien u minder geld wil uitgeven kunt u deze kookplaten ook voorzien van een koolstoffilter (met en zonder rooster)

ONE-ROOSTER

Senza Nome HIKA one, HIKA pop-up en HIKA emotion

Senza Nome biedt hiermee een toplijn aan kookplaten met afzuiging. Qua design zijn de HIKA one, HIKA po-up en HIKA emotion bijzonder fraai. De ronde schijf in het midden van de maar liefst 87 cm brede kookplaat, sluit mooi af en opent zich al dan niet (afhankelijk model) volledig automatisch. Het instapmodel heeft een degelijke metalen ronde afwerking. Ook hier is er niet bespaard op de kwaliteit van het binnenwerk. In de meest luxe variant, de HIKA emotion, sluit het afzuiggedeelte automatisch. Omdat de ronde afzuigring ook naar beneden kan, kunt u pannen dichter bij de afzuigmond plaatsen. Flexinductie en grote kookzones met hoog vermogen en uitgebreide kookopties maken deze kookplaat tot een geducht concurrent van de grotere merken. De HIKA one is de meest eenvoudige uitvoering en heeft een prijs van € 2099,00. De uitgebreidere HIKA pop-up kost € 2499,00 en het topmodel de HIKA emotion kent een prijs van € 2999,00.

Senza Nome en IKEA

De budgetmodellen HIKA 7710 en HIKA 7720 zijn met enige aanpassingen te leveren voor een IKEA keuken.. Voor de luxere varianten kunnen wij een aangepaste IKEA kast leveren. Uiteraard kunnen wij u hierover informeren!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

2 reacties op “Senza nome kookplaat met afzuiging kwaliteit voor budget prijzen

  1. Sabine cuijpers zegt:

    Graag zou ik weten wat de vereisten zijn en de aanpassingen die gedaan moeten worden om de Senza nome Hika 7720 toe te passen in een Ikea keuken.

    • Werkbladafzuiging zegt:

      De Senza Nome werkt met een plintmotor. Deze is aangesloten via een afvoerbuis aan het afzuiggedeelte onder de HIKA 7720. De aansluiting bij Senza nome van alle aangeboden kookplaten met afzuiging is wat ongelukkig voor een IKEA keuken. Dit komt omdat de onderste lade bij een IKEA in het gehaal niet gebruikt kan worden. Tenzij het keukenontwerp enigszins aangepast wordt. Dit laatste betekent uiteraard wel dat daar goed over nagedacht moet worden omdat IKEA met standaard mogelijkheden werkt. Uiteraard kunt u ook voor lief nemen dat u een onderste lade niet kunt gebruiken bij Senza Nome. Mocht u gericht advies hebben voor uw keuken en toepassing van Senza Nome dan is het handig om even een formulier op onze website in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *