Het prachtige Italiaanse design van inductiekookplaat met ingebouwde werkbladafzuiging Shape Emotion, is kenmerkend voor Senza Nome. Hij is uniek in zijn soort en voorzien van uitgekiende noviteiten die verpakt zijn in de bijzondere vormgeving die typerend is voor keukenapparatuur van Italiaanse bodem.

Design Shape Emotion

Bij Senza Nome wordt de Shape Emotion gezien als het paradepaardje. En dat is volkomen terecht. Het is werkelijk een prachtige inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigmechanisme. En het mooie van deze kookplaat is dat je het afzuigrooster niet ziet. Deze is namelijk vervangen door een zwart glazen afdichting die volledig op gaat in het strakke design. Zodra je de kookplaat inschakelt, opent de glazen afzuigzone zich en start de wasemafdrijving. Deze noviteit is één van de bijzonderheden van de Shape Emotion. Het zwarte glazen design van de geheel vlakke kookplaat geeft deze bovendien een zeer luxe uitstraling.

Afmetingen Shape Emotion kookplaat

Hoewel inductiekookplaten doorgaans 90 of 60 cm breed zijn, onderscheidt Shape Emotion zich ook op dit gebied. Hij is namelijk 87 cm breed en biedt voldoende ruimte voor het gebruik van meerdere pannen. Dit komt vooral ook door de uiterst flexibele en adequate kookzones. Tijdens het bereiden van eten op de Shape Emotion wordt je als kok aan alle kanten door de technologie van Senza Nome bijgestaan.

Shape Emotion kookgenot

Het is een avontuur om te koken op de inductiekookplaat Shape Emotion. Dit begint natuurlijk al bij het inschakelen van de kookplaat.

Bediening van Shape Emotion

Met handige slide bediending stel je de benodigde kookintensiteit moeiteloos in. En zodra je dit hebt gedaan, en het kookavontuur is begonnen, dan wordt de geïntegreerde afzuiging ingeschakeld. De glazen afzuigzone opent zich en doet zijn werk. Je kunt de sterkte van het afzuigsysteem zelf afstellen met een simpele aanraking van de bedieningstoets. Er zijn maar liefst 6 afzuigstanden.

Flexibel koken met Flexzones

Shape Emotion kookplaten zijn voorzien van drie zogenaamde Flex zones. Hiermee kun je meerdere kookzones met elkaar koppelen zodat je ook gebruik kunt maken van grotere pannen en zelfs ook inductiegrillplaten (die overigens ook te vinden zijn in onze webshop). Per Flex zone heb je keuze uit 9 standen met betrekking tot kookintensiteit.

Kookgemak met Shape Emotion

Het paradepaardje van Senza Nome heeft drie voorgeprogrammeerde temperaturen die zich constant houden. 40, 70 of 90 graden. Dit waarborgt een gelijkmatige en consistente garing waar je dan nagenoeg ook geen omkijken naar hebt. Alhoewel, je moet uiteraard altijd toezichthouden op je culinaire inspanningen. Dat is een eerste vereiste bij veilig koken. En ook wat betreft veiligheid, is de Shape Emotion een genot om op te koken.

Veiligheid van Shape Emotion

Naast functionaliteiten die het kookgenot vergroten, kent de Shape Emotion ook een aantal handigheidjes die het koken veiliger maken. Zo biedt deze inductiekookplaat met wasemafzuiging een droogkookbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de kookzone wordt uitgeschakeld als de bodem van de pan te heet wordt, wat gebeurd als er zich geen vloeistof meer in de pan bevindt. Ook is de Shape Emotion inductiekookplaat voorzien van een kinderslot. Hierdoor blokkeer je de bedieningstoetsen tegen ongewilde aanrakingen en per kookzone wordt een indicatie van restwarmte weergegeven. Tot slot ziet de Shape Emotion wanneer er geen pan meer op de kookzone staat. De functionaliteit pan herkenning zorgt er dan voor dat de zone wordt uitgeschakeld.

Installatie Shape Emotion kookplaat

De vlakke inductiekookplaat is geschikt voor zowel opbouw (hierbij ligt de strak zwarte kookplaat op je aanrechtblad) als voor vlakinbouw (hierbij ligt de strakke glazenplaat in je aanrechtblad). Ook kun je hem gebruiken voor een afvoer naar buiten of, als je gebruik wilt maken van recirculatie, voor een afvoer via koolstoffilters of plasma filters. Bij de Shape Emotion inductiekookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging wordt een installatietekening geleverd. Als je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag bij met tips en raad.

Aanschaf van Senza Nome Shape Emotion kookplaat

Mocht je nog twijfelen of de Shape Emotion voor jou de geschikte oplossing is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stel je vragen via ons contactformulier. Wij helpen je graag verder. Ben je overtuigd en wil je de Shape Emotion aanschaffen? Vraag dan een offerte aan. De standaard consumentenprijs wordt namelijk zelden door ons gehandhaafd. Wij doen je liever een complete en passende aanbieding.

Foto's Senza Nome SHAPE EMOTION

Videos Senza Nome SHAPE EMOTION