Deze hoogwaardige kookplaat van Siemens is van zichzelf al een pareltje. Zowel door prachtig design als tal van handige functies en slimme techniek. De Siemens EX807NX68E is een inbouwmodel, wat betekent dat je deze naadloos in je keukenblad verwerkt. Zo komt het toch al prachtige en tegelijk minimalistische design van deze inductieplaat nóg beter tot zijn recht. Maar hij schittert pas echt wanneer je hem gebruikt waarvoor hij bedoeld is: het perfect bereiden van eten. Dankzij onder meer geïntegreerde afzuiging en ventilatie, flexibele kookzones en een automatische timer is dat een genot als nooit tevoren.

Verfijnde technologie

Onder de eenvoud van een gladde plaat, schuilt de complexiteit van de modernste technologie die een revolutie in koken inhouden. Die technologie is een kenmerk van alle Siemens kookplaten uit de iQ700 serie. Met de EX807NX68E heb je tal van mogelijkheden binnen handbereik, zonder dat het op enig moment ingewikkeld wordt. Want ook de bediening is modern en goed doordacht. Functies zijn logisch en gebruiksvriendelijk verwerkt in een overzichtelijk bedieningspaneel.

Strak en stijlvol

Waar je keuken steeds meer mogelijkheden heeft, is de trend dat hij steeds strakker wordt vormgegeven. Deze kookplaat past perfect binnen die trend. Dankzij zijn naadloze integratie in het aanrechtblad, vestigt de inductieplaat nauwelijks aandacht op zich. Tegelijk past hij daardoor ook in vrijwel elk type keuken.

Functies Siemens EX807NX68E

Dankzij de perfecte combinatie van design en techniek is deze kookplaat er een die je wil hebben. Deze beschikt over tal van functies die koken veel makkelijker maken. Met minder moeite zet je zo een diversiteit aan gerechten op tafel. Zelfs gerechten waarvan je wellicht niet eens weet je ze ook perfect kunt maken op een inductiekookplaat. Laten we eens langs enkele functies lopen:

Home Connect: altijd verbonden

Koken doe je natuurlijk in de keuken, toch? Natuurlijk, maar dat hoeft niet altijd. Een pannetje water opzetten, een pan eten op de warmhoudstand warmhouden, dat soms ook prettig om niet vanuit de keuken zelf te doen. Home Connect stelt je daartoe in staat. Met een handige app bedien je jouw inductieplaat gewoon op afstand.

Kookzones die zich aanpassen aan de vorm van je pan

FlexInduction-technologie herkent de vorm en omvang van elke pan die je op de kookplaat zet. Ook koken in een pan met een afwijkende vorm, gaat zo makkelijk en gelijkmatig. Verwijder je een pan en zet je een andere pan neer? Dan herhaalt het proces zich. Dat scheelt tijd én energie.

Zones met verschillende temperaturen

Is je gerecht klaar of ga je van bakken over op sudderen? Een standje lager kan natuurlijk altijd. Maar dankzij slimme technologie van Siemens, is dat helemaal niet nodig. Schuif de pan gewoon naar een andere temperatuurzone op de kookplaat en je hebt er verder geen omkijken naar.

powerBoost voor krachtige hitte

Duurzaam koken op inductie, maar met dezelfde kracht als gas. Onmogelijk? powerBoost-technologie van Siemens zorgt je op deze kookplaat dezelfde intensiteit en hitte realiseert als op gas. Het resultaat is dat wokken, bakken en grillen op deze kookplaat net zo makkelijk gaat als op gas, alleen natuurlijk wel veel duurzamer.

Veilig koken met de Siemens EX807NX68E

Koken met inductie is van zichzelf veilig dan koken op gas. De EX807NX68E past dan ook in een veilig huishouden. Ook omdat deze kookplaat dankzij aanvullende veiligheidsmaatregelen nóg veiliger is dan een reguliere inductieplaat. Zo is het bedieningspaneel te vergrendelen met een kinderslot. Alleen door het enkele seconden indrukken van de ontgrendeling, zijn de verhittingsinstellingen te bedienen.

downdloads

Siemens EX807NX68E