De perfecte combinatie van praktisch, stijlvol en functioneel. Van de iQ700 serie van Siemens verwacht je eigenlijk ook niets minder. Intelligente technologie, zoals de toepassing van warmtezones, maakt koken op de EX877NX68E kookplaat altijd een groot plezier. Warmhoudzones en een timer met automatische uitschakeling maken dat deze kookplaat bij uitstek past in de keuken van de 21ste eeuw. Daar draagt ook zijn strakke design aan bij, dat behalve stijlvol ook makkelijk schoon te maken is.

Siemens EX877NX68E; Toonbeeld van technologie

Intelligente technologie is een van de voornaamste kenmerken van de inductieplaten uit de iQ700 serie, zoals ook van deze. Deze kookplaat geeft je volledige controle over het kookproces, voorkomt de vorming van kookdampen en is tegelijk toch heel intuïtief in zijn bediening. De verschillende functies zijn eenvoudige te bedienen, zodat je er snel vertrouwd mee raakt en al snel niets anders meer wil.

Ongeëvenaarde elegantie

Over een moderne keuken wordt goed nagedacht. Vaak zie je strakke keukens, open en met een kookeiland. Niet zelden een tikkeltje minimalistisch vormgegeven. In zo’n keuken komt deze inductieplaat goed tot zijn recht, maar evengoed in haast elke andere keuken. Door zijn strakke en moderne vormgeving valt de kookplaat nauwelijks op en is hij in vrijwel elke keuken passend te maken.

Functies Siemens EX877NX68E

Een krachtige combinatie van eigentijdse functies in een minimalistisch ontwerp is een uitstekende omschrijving van de Siemens EX877NX68E inductieplaat. Duurzaam elektrisch koken met een kookplaat die bijna met je meedenkt. Alles dat je ooit miste in je kookplaat, zit in het gladde oppervalk van deze inductieplaat geïntegreerd. Je beschikt onder meer over deze functies:

Voor elke fase een eigen zone

Deze Siemens inductieplaat werkt met warmtezones. Tijdens het koken beschik je zo over zones op de kookplaat, die in hitte van elkaar verschillen. Zo zet je een gerecht makkelijk over van garen naar warmhouden. De warmhoudzone slaat pas aan, zodra je daar een pan op zet.

Perfect kookoppervlak met FlexInduction

De handige kookzones op de kookplaat passen zich automatisch aan, aan de grootte van de pannen die je erop zit. Kook je met een grotere pan? Dan breidt het verwarmde oppervlak automatisch uit, zodat gelijkmatige verhitting gegarandeerd blijft. Zo verwarm je ook makkelijk een grillplaat of braadslee.

Internet of Things: Home Connect

Om te beginnen met koken hoef je niet in de keuken te staan. Voordat je in de auto stapt, onderweg naar huis, kun je al een pan verwarmen. Is het eten klaar? Vanuit elke ruimte in huis zet je de warmtezone eenvoudig op een warmhoudstand. Zo blijft het eten warm, bijvoorbeeld voor een familielid dat later aanschuift. Alles met een toegankelijke app.

Veiligheid voorop met kinderslot op de Siemens EX877NX68E

Koken op een inductieplaat is al veel veiliger dan op open vuur. Tegelijk is veiligheid iets dat altijd beter kan. Vandaar dat deze kookplaat beschikt over een kinderslot, waarmee je eenvoudig de bediening van de kookplaat blokkeert. Door de betreffende knop lang ingedrukte te houden, hef je de beveiliging weer op. Zo wordt een ongeluk een stuk minder waarschijnlijk.

powerBoost voor krachtige hitte

Je kent waarschijnlijk het bezwaar tegen inductie dat de intensiteit het niet haalt bij koken op gas. Meestal is dat geen probleem, maar bij wokken of grillen kan dat je flexibiliteit beperken. Daarom heeft Siemens slimme technologie bedacht: powerBoost. Hiermee verhoog je het vermogen van de inductieplaat dat ook wokken, pannenkoeken bakken en grillen net zo makkelijk gaat als op open vuur.

Downloads