Waarom kiezen voor Neff T58TS6BN0 / T58TS6XN0 werkbladafzuiging?

De Duitse fabrikant Neff biedt met de T58TS6BN0 en T58TS6XN0 (vlakinbouw) misschien wel de mooiste oplossing voor een inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Fraai en degelijk design dat kan je rustig overlaten aan Neff, dat in de laatste 5 jaar aan een wederopstanding is begonnen.

Neff wordt in de markt gebracht als een merk wat zich net onder Gaggenau en boven Siemens / Bosch bevindt. Deze werkbladafzuiging van Neff onderscheidt zich op een aantal wezenlijke punten.

STERKE PUNTEN NEFF T58TS6BN0 en T58TS6XN0

  • Flexinductie

Flexinductie wordt de nieuwe standaard op inductiekookplaten, maar dat is nog niet zover. Bij deze kookplaat wel. Keuzevrijheid waar u uw pan neer zet! De “rechthoekige spoelen” welke zich aan elke zijde van de afzuiging bevinden zijn te koppelen tot 1 grote zone. Dit geeft een optimale warmte toevoer en maakt koken op grilpannen, tepan yakis en braadsleden mogelijk

  • Vermogen

Het hoge vermogen van de verschillende zones of de gekoppelde zones geven u koken letterlijk een boost!.

  • Bedieningsgemak

De bedieningsknop, de zgn twistpad, maakt het instellen en bedienen van deze inductiekookplaat tot een feest. Nou ja, het is in ieder geval handiger dan menige slidebediening die hapert met vette of natte vingers.

  • Functies

Deze Neff kookplaten met werkbladafzuiging zijn uitgerust met aansprekende functies welke u ook echt gaat gebruiken. De verschillende  warmtezones voor de begeleiding tijdens het kookproces vinden we heel handig. Daarnaast zijn de panherkenning en  powertransfer een prettige aanvulling.

  • Accessoires

Neff biedt een aantal handige accessoires zoals een

  • Flexibele montage

Bij werkbladafzuiging is het ruimteverlies onder de kookplaat een belangrijke overweging. Bij Neff is dit verlies beperkt. Alleen de bovenste lade verliest u. De afvoer van de kookplaat verdwijnt aan de achterzijde van de kookplaat naar beneden. Deze is eenvoudig aan te passen aan de benodigde diepte. Uiteraard zijn er nog wel een aantal aandachtspunten, maar dat is met elke kookplaat met werkbladafzuiging het geval.

De prijs / kwaliteit verhouding van NEFF T58TS6BN0 en T58TS6XN0 is zeer goed. De consumenten adviesprijs van € 4499,00 is aan de hoge kant maar de prijs waar tegen werkbladafzuiging.nl is zeer aantrekkelijk. Zie daarvoor:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *