Veel van onze bezoekers komen met vragen over de combinatie van werkbladafzuiging in een IKEA keuken. Dat is niet verwonderlijk, want er zijn genoeg vragen in te vullen.

Elke werkbladafzuiging heeft zijn specifieke inbouw kenmerken. De wijze van luchtafvoer speelt daarbij ook nog een grote rol. In deze brei aan (on-) mogelijkheden schuilt een aantal grote gevaren. Niet alleen kunt u geconfronteerd worden met allerlei dure aanpassingen aan uw keuken, maar ook de werking van de afzuiging kan in gevaar komen.

Bij de aanschaf van uw IKEA keuken kunt u op voorhand al rekening houden met de specifieke eisen welke per merk afzuiging gelden. De volgende stappen zijn daarin van belang:

  • Het ontwerp van uw IKEA keuken
  • Het werkblad op uw IKEA keuken
  • Op welke wijze wilt u de lucht afvoeren
  • Het budget voor een oplossing met werkbladafzuiging
  • De inpasbaarheid van kookplaat met werkbladafzuiging

In de ontwerp fase moet eigenlijk al rekening gehouden worden met alle mogelijke complicaties. Als je dat niet gewend bent dan is de kans groot iets over het hoofd te zien.

Met onze ervaring kunnen wij u helpen zodat u reeds in de ontwerpfase rekening kunt houden met de integratie van kookplaat met afzuiging. (NB wij leveren een speciaal voor IKEA keuken voorbereide keukenkast onder de kookplaat)

Met onze adviesservice kunnen wij u helpen tot een goede beslissing te komen.

Hoe werkt dat voor U?

De volgende mogelijkheden:

  1. U heeft al een keukenontwerp en zoekt daarbij een werkbladafzuiging

Onze adviesservice kan u helpen bij het vinden van een passende oplossing. Wij adviseren u over installatie, bepalen welke afvoer (buizen) u nodig heeft en welke aanpassingen aan kasten u zou moeten doen. Indien gewenst kunnen we tips geven over uw keukenontwerp!

Voor deze service betaalt u 75,00 welke u kunt verrekenen bij de aanschaf van een werkbladafzuiging op onze website.

[av_button_big label=’U KUNT ZICH HIER AANMELDEN’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.werkbladafzuiging.nl/product/adviesservice-werkbladafzuiging-ikea-keuken/’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color’ custom_bg_hover=’#444444′ admin_preview_bg=” av_uid=’av-3q2oar’][/av_button_big]
  1. U oriënteert zich op werkbladafzuiging voor een nader in te vullen keukenontwerp

Onze adviesservice kan u helpen met het vinden van de juiste werkbladafzuiging volgens uw wensen en eisen. Hierbij geven wij aan waar u in het ontwerp rekening moet houden. Indien gewenst kunnen wij a.d.h.v. uw wensen lijst een keukenontwerp voor u maken.

Voor deze service betaalt u 75,00 welke u kunt verrekenen bij de aanschaf van een werkbladafzuiging op onze website.

Voor het maken van een keukenontwerp aan de hand van uw wensen en eisen betaalt u 175,00. Hiervan kunt u 100,00 verrekenen bij aanschaf van een werkblad afzuiging via onze website.

[av_button_big label=’U KUNT ZICH HIER AANMELDEN’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.werkbladafzuiging.nl/product/keukenontwerp-service/’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color’ custom_bg_hover=’#444444′ admin_preview_bg=” av_uid=’av-30zgv7′][/av_button_big]