Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging type HIDD8472LV van ATAG is een stoere kookplaat van zwart mat glas. Het materiaal is tevens kras- en slijtvast zodat de oppervlakte van je kookplaat nog beter beschermd is. Een krachtige design kookplaat met wasemafzuiging die past in iedere stijl keuken.

ATAG keukenapparatuur

Het Nederlandse bedrijf ATAG maakt al meer dan 70 jaar keukenapparatuur waaronder kookplaten. ATAG staat bekend om hun gebruiksvriendelijke apparaten die van uitstekende kwaliteit zijn. Door deze prima kwaliteit kun je erop rekenen dat keukenapparaten van ATAG een lange levensduur hebben. In een tijd waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt bij de aanschaf van keukenapparatuur, is een ATAG inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging een logische keuze geworden.

ATAG HIDD8472LV

Inductiekookplaat ATAG type HIDD8472LV

Koken op inductie is niet alleen milieuvriendelijk, het scheelt ook in je gasrekening én het is een stuk veiliger. Daarbij komt, type HIDD8472LV van ATAG heeft een aantal extra functies die veiligheid tijdens het koken ondersteunen. Naast deze veiligheidsaspecten biedt deze kookplaat ook andere handige functionaliteiten die jouw plezier in koken zullen doen toenemen. Je wordt namelijk aan alle kanten geholpen door slimme technologie van ATAG.

Het design van ATAG Inductiekookplaat type HIDD8472LV is strak en luxe. Toch laat hij zich niet beperken tot een industriële of hypermoderne interieurstijl. Door de rond afgewerkte hoeken van de kookzones komt hij ook uitstekend tot zijn recht in een keuken met een meer landelijke of romantische stijl. Zelfs in een retro-keuken zal deze 87 cm brede kookplaat een smaakvolle aanvulling zijn.

Inductiekookplaat met downdraftafzuiging van ATAG

De ingebouwde afzuigunit (ook wel downdraft afzuiging genoemd) is vierkant met ronde hoeken. Deze bevindt zich centraal in het midden van de kookplaat. De krachtige afzuiging vindt plaats aan de vier zijden van het vierkant waardoor de kookwasem extra goed kan worden afgezogen. Type HIDD8472LV is geschikt voor zowel afvoer naar buiten als recirculatie. Ongeacht voor welke optie je kiest, jouw keuken of woonkamer is vrij van kookluchten en vettige wasem. Door de krachtige geïntegreerde afzuiging is de ATAG inductiekookplaat met afzuiging zeer geschikt voor een kookeiland of kookblok. Uiteraard kun je hem ook prima kwijt op je aanrechtblad.

Functies ATAG inductiekookplaat

Inductiekookplaat HIDD8472LV biedt jou veel handige functies die koken leuker en makkelijker maken. Hij heeft vier inductie-kookzones die even groot zijn. Door de voorste en de achterste kookzone met elkaar te koppelen met behulp van de bridge functie, creëer je een extra groot kookoppervlak. Hiermee kun je koken met grote of ovale pannen. Maar ook als je gebruik wilt maken van een inductie grillplaat of inductie Teppan Yaki bakplaat, dan is deze bridge functie de uitkomst. En je kunt zowel de twee linker als de twee rechter kookzones koppelen. Extra veel mogelijkheden!

Op de vier kookzones heb je, per zone, 10 vermogensstanden tot je beschikking en ze hebben alle vier een eigen digitale timer. De bediening van de kookplaat is eenvoudig en simpel met full touch control per zone. Een lichte aanraking met je vingertop is dus voldoende. Ook als je de automatische programma’s van de ATAG HIDD8472LV wilt inschakelen. Zoals bijvoorbeeld de voorgeprogrammeerde constante temperaturen voor smelten of sudderen. Handig om te gebruiken en in te schakelen met een simpele aanraking. Andere handige functionaliteiten zijn onder andere:

  • Boostfunctie per kookzone voor een extra snelle (en dus energiebesparende) opwarming
  • Pauzefunctie waarbij je met één druk op de knop de gehele kookplaat kunt pauzeren
  • Automatische uitschakeling bij oververhitting zodra deze door sensoren in de kookplaat wordt waargenomen
  • Een kinderslot waardoor de kookplaat niet inschakelt bij onbedoelde aanraking
  • Restwarmte indicatie zodat je kunt zien dat de kookzone nog heet is zonder deze te moeten aanraken
  • Automatische kookduurbegrenzing die voorkomt dat de kookplaat inschakelt blijft indien je deze vergeet uit te zetten

ATAG inductiekookplaat type HIDD8472LV biedt jou dus niet alleen kookplezier en kookgemak, maar zorgt er ook voor dat je kunt rekenen op veiligheid tijdens je culinaire inspanningen.

Functies werkblad afzuiging ATAG

De ingebouwde werkbladafzuiging van de ATAG HIDD8472LV heeft je ook voldoende te bieden. De bediening van de afzuigunit staat los van de kookplaat maar is eveneens door middel van full touch control. Uiteraard heeft de unit een zeer krachtig vermogen om kookdampen en wasem af te voeren. Hij beschikt over 5 vermogensstanden waaronder een intensief stand. Deze stand schakelt automatisch terug.

Bij type HIDD8472LV inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging maakt ATAG gebruik van een twin filter systeem. Met deze techniek wordt ingezogen kooklucht of wasem, dubbel door één filter gezuiverd. En zodra het filter verzadigd raakt, zie je een indicatie dat hij moet worden gereinigd. Je kunt het filter uitnemen en in de vaatwasser doen. Indien je gebruik maakt van recirculatie techniek dan zie je ook een melding wanneer het koolstoffilter is verzadigd.

Aanschaf van ATAG inductiekookplaat met afzuiging in mat glas

Hoewel wij proberen zo volledig mogelijk te zijn in onze communicatie, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je vragen hebt of dat iets onduidelijk is. Neem in dat geval contact met ons op. Stuur een email of vul ons contactformulier in. Wij nemen graag contact met je op om vragen te beantwoorden of je te adviseren. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Dit geldt ook als je een individuele offerte of persoonlijke aanbieding voor de ATAG HIDD8472LV wilt. We denken met je mee en baseren onze verkoopprijs op jouw specifieke wensen, eventueel inclusief installatie.

Foto's ATAG HIDD8472LV

ATAG HIDD8472LV