In de Bora Pure serie is de Bora PURA het model wat geschikt is om luchten naar buiten af te voeren ! Dit kan door een speciaal ontwikkeld naadloos buizensysteem. Deze Bora Ecotube buizen zorgen voor een afvoer zonder weerstand. Hierdoor werkt de afzuiging beter en wordt er minder geluid geproduceerd. De Bora Ecotube buizen eindigen op een muurdoorvoer. Deze is voor alle situaties toepasbaar en leverbaar in 3 varianten.

Bora PURA naadloos met Bora ecotube buizen en 3D muurdoorvoer

Uiteraard is het aanleggen van deze geruisloze afvoer buizen op de Bora PURA niet altijd een eenvoudige puzzel. Nu hebben we daar ruime ervaring mee en kunnen we a.d.h.v. een tekening u voorzien van een passend advies. De verschillende  Ecotube afvoerbuizen zijn als puzzelstukken bedacht en ontwikkeld. Hierin kan als alternatief ook het afvoersysteem van Naber passen. Daar zijn dan wel de nodige koppelstukken voor nodig.

Bora PURA is inductie koken op hoog niveau

Inmiddels heeft Bora zich al lang bewezen als 1 van de beste kookplaten met afzuiging in de markt te krijgen. Deze reputatie is ontwikkeld niet alleen als innovator maar ook door het leveren van betrouwbare producten. De Bora PURA heeft een inductie kookveld met 4 zones. Deze ronde zones zijn geschikt voor pannen met een bodem tot 24 cm. Met een power vermogen van 3700 Watt kan de PURA in notime een pan met water verhitten.

Hoe is de bediening?

De geheel vernieuwde bediening van de Bora PURA kenmerkt zich door gemak. Want de Scontrol is bedacht om het bedienen van een kookplaat te vereenvoudigen. Niet voor niets de meest intuïtieve bediening die er te krijgen is op een kookveldafzuiging. Dit ervaart u vanaf het moment dat u de kookplaat inschakelt. De toetsen reageren soepel en snel ook met natte vingers!

Hoe is het onderhoud?

Eenvoudiger kan het niet! De Bora PURA heeft een vetfilter wat op gezette tijden in de vaatwasmachine moet worden gestopt. Hiervoor ontvangt u een melding op de kookplaat. Het vetfilter bevindt zich onder het instroomrooster. Van de bovenzijde dus eenvoudig te bereiken.

Door de afvoer hoeft u gelukkig geen koolstoffilter te vervangen.

Wat is de prijs?

Naast de PURA moet u de Bora ECOtube buizen en een Bora 3 D muurdoorvoer aanschaffen. Houdt rekening dat u voor het afvoerpakket vanaf een kleine € 400,00 (directe afvoer naar achteren) en € 800,00 (maximale afvoerlengte van 6-7 meter) kwijt bent. Hierin zijn de nog niet de extra werkzaamheden zoals een gat in de vloer of een gat in de buitenmuur en een ventilatieschacht meegenomen. De prijs van Bora varieert tussen de € 2.100,00  en € 2.600,00 afhankelijk toepassing

Foto's

Videos

Intuïtieve sControl-bediening

Uiterst stil

Minimalistisch design