Het is een stukje historie deze Etna Bulli. Inspiratie geput uit misschien wel 1 van de meest markante bussen ooit gemaakt. De Volkswagen Bulli doet nog steeds onze harten sneller kloppen. Althans wel die van ons. Want het design is onovertroffen en de kleuren smaakvol en tijdloos. Etna heeft samen met volkswagen dit zeer smaakvol omgezet naar de meest verassende koelkast van deze tijd. Een en ander heeft geresulteerd in een unieke koelkast.

Etna Bulli iconisch design

Allereerst valt op dat naast de sublieme vormgeving het afwerkingsniveau hoog is. Dat is bijzonder want Etna profileert zich toch in de markt onder de merken Pelgrim en Atag die uit dezelfde stal komen. Deze Etna Bulli had net zo goed een product van topmerk ATAG kunnen zijn.

Ten tweede wordt de verassing nog groter als we de koelkastdeur openen. Niet alleen is een ruim vriesvak inbegrepen, maar ook een goed afgewerkt binnenwerk. Waar u blij van gaat worden is de grote crispzone lade die ervoor zorgt dat uw fruit en groente langer bewaard blijven. Dit kunt u geheel instellen naar wens, met een handige vochtregulering. Daarnaast is er een special fresh zone welke naast groente en fruit ook vlees en vis langer beschermd.

Verkoop Etna Bulli

De grote geronde koelkastdeur sluit als een solide autodeur, robuust e toch elegant. Met een energielabel A+++ bent u ook nog eens flink aan het besparen op uw energierekening. Dat is misschien nodig want de Etna Bulli kent een verkoopprijs van € 1299,00

Nb. De Etna Bulli is te bezichtigen in onze showroom in Loenen.

Etna Bulli i.c.m. een kookplaat met afzuiging en minimaal 2 andere inbouwapparaten extra voordelig!

Besteld u een kookplaat met afzuiging en 2 andere inbouwapparaten (kan ook een Quooker zijn) dan koopt u de Etna Bulli bij ons voor € 899,00.

Wees er op tijd bij want de levertijden lopen op !

ja ik wil een offerte met bulli