Een stoomoven mag in uw keuken niet ontbreken, tenminste als u van lekker en gezond eten houdt! Mocht u er niet over nagedacht hebben dan overtuigen wij u graag. Door gebruik te maken van stoom zorgt u voor een weldadige deken voor uw groentes, vis, vlees, brood, en andere baksels. Het stoom zorgt ervoor dat mineralen, vitaminen en andere voedingstoffen amper kunnen ontsnappen. Zo behoudt u tot wel 70% meer vitaminen en mineralen. En passant blijft de smaak veel beter bewaard en hoeft u geen zout toe te voegen. Gezond en lekker dus!

In combinatie met een oven  (combi stoomoven) krijgt u helemaal de beschikking over een alleskunner die u leven gaat veraangenamen. Hete lucht met stoom, ideaal voor sappig vlees, heerlijke broden en smakelijke schotels.

Nu zijn de prijzen van stoomovens in de laatste jaren aanzienlijk verbeterd. Waar voor 10 jaar geleden Miele en Gaggenau  de selecte aanbieders waren van stoomovens, is deze techniek omarmt door velen. Dit betekent dat een stoomoven ook voor u tot de mogelijkheden kan behoren als u daar wat budget voor uittrekt.

De combinatie van een stoomoven en een kookplaat met afzuiging is in veel opzichten ideaal. U haalt veel kooktechnieken in huis die voor een ieder simpel toepasbaar zijn. Een stoomoven maakt het mogelijk om enkele van de dagelijkse gerechten voor te bereiden. Hierdoor heeft u aan 4 kookzones (ruim) voldoende.

Een inductiekookplaat behelst vaak een zone waarmee u goed kunt roerbakken cq vergelijkbaar met wokken op een goede wokbrander. Met flexinductie of koppelbare zones heeft u de mogelijkheid voor grillen op een grilplaat of een tepanyaki.

Om het voor U nog aantrekkelijker te maken koopt u bij ons een kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een combi stoomoven voor een super aantrekkelijke combi prijs!