Wij adviseren plasmamade voor schone lucht in de keuken

Mocht u, om welke reden dan ook, kiezen voor een recirculatie mogelijkheid voor uw kookplaat met afzuiging, dan is een plasmamade filter misschien wel de beste oplossing.

Het plasmamade filter maakt gebruik van een 4-tal technieken welke ervoor zorgen dat de lucht gezuiverd wordt van  geuren, pollen, bacteriën, virussen, schimmels,schadelijke gassen, teer-en sigarettenrook, nicotine, huisstofmijt, huidschilfers van dieren,    stof, honden-en kattenharen.  Dat is wat meer dan u had gedacht, en dat is het ook!

Deze Nederlandse vinding mag gerust een revolutie genoemd worden op het gebied van luchtzuivering. Traditioneel zijn nog vele systemen voorzien van een vorm van koolstoffilters. Waar u als consument in geïnteresseerd bent is of het werkt en wat het kost, althans de meeste consumenten.

Het plasmamade filter werkt en hoe! Vanaf de eerste introductie hebben wij naar volle tevredenheid plasmamade filters toegepast. De laatste jaren ook veel in combinatie met kookplaten met afzuiging. In principe is het filter combineerbaar met bijna alle werkbladafzuiging.

Is plasmamade betaalbaar?

Met de introductie van de plasmade carbon air is het filter betaalbaarder geworden, anders gezegd is de basis investering lager geworden. Dit plasmamade carbon filter is in het leven geroepen om specifiek voor het zuiveren van kookuchten dienst te doen. Prima, want het filter met een levensduur van plm. 3 jaar (2000 uur) kost bij aanschaf € 229,00. Vergelijkbaar met en vaak goedkoper dan andere mogelijkheden.

Onze voorkeur gaat dan toch uit naar het plasmadefilter met een levensduur van 10-15 jaar. Consumentenadviesprijs van €749,00 – €849,00. Over de levensduur bent u dan goedkoper uit en geniet van een “complete” luchtzuivering. In combinatie met een kookplaat met afzuiging via Werkbladafzuiging.nl bent u nog goedkoper uit! Bovendien ontvangt u een passend advies over de toepassing! Interesse?

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

2 reacties op “Wij adviseren plasmamade voor schone lucht in de keuken

  1. Fred Hubregtse zegt:

    Ik heb al een afzuigkap maar wil graag een plasmamade aanschaffen, rond , grote formaat.

    Kunt u mij een offerte sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *