Bora basic ook verkrijgbaar in “all black” edition

Bora basic all black

Inmiddels is de bora basic uitgegroeid tot de best verkopende kookplaat met afzuiging in de markt.

Aan de top komen is een hele prestatie, aan de top blijven, met de gigantische concurrentie, een nog grotere prestatie. En zoals het de marktleider innovator Bora siert, gaan de ontwikkelingen gestaag verder. Met de bora basic all black edition is het design van de bora basic aangepakt.

Hiermee speelt het Duitse bedrijf in op de trend waarin de meeste leveranciers hun apparaten in het zwart aanbieden. Nu alleen het nog RVS kookveldframe in het zwart uitvoeren en het plaatje is in bij opbouwmontage helemaal compleet.

De robuuste instroomsproei ring van Bora is voorzien van een speciale coating welke ook in de medische en motoren industrie gebruikt wordt. Deze zorgt voor een harde, krasvaste en slijtvaste toplaag welke daarnaast een fraaie matzwarte uitstraling heeft.

De ronde instroomsproeier is voor de liefhebber los bestelbaar bij Bora. Let op deze past alleen op de nieuwe modellen en kan niet op een ouder type van de basic worden geplaatst. Als u een nieuwe bora basic besteld kunt u de ring er bij bestellen. Deze heeft een consumentprijs van € 151,25.

De bora basic is uiteraard nog steeds leverbaar in de varianten BIA, BIU, BHA, BHU, BFIA en BFIU.

Aangezien we In Nederland veelal voor inductie kiezen zijn de BHU en BHA minder geliefd. De populariteit van de bora basic heeft het mede te danken aan de prettige eigenschappen. Het product heeft zich bewezen als een perfect functionerende afzuiger en dito inductiekookplaat. Het geluidsniveau is zeer acceptabel.

Prijzen van de bora basic all black edition

Zoals aangegeven betaalt u voor een instroomsproei ring € 151,25. Als we dit optellen bij de prijs van de verschillende modellen krijgen we de volgende prijsstelling:

Bora basic BIU / BIA all black edition                        € 3.043,00

Bora basic BFIU / BFIA    all black edition                € 4.205,00

Bent u benieuwd of een Bora in uw keuken te integreren is, kijkt u dan hier voor een passend advies en aanbieding.

Bora PURE en Bora X-PURE volgen de bora basic op

de opvolgers van de bora basic zijn er met de nieuwe modellen in de serie Pure en X-pure. deze zijn volop leverbaar . vraag prijzen aan via onze website !

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

4 reacties op “Bora basic ook verkrijgbaar in “all black” edition

 1. Scholtes zegt:

  Goede morgen,

  Kunt u mij vertellen wat de belangrijke verschillen zijn tussen Bora BFIU en BIU ? Kan je bij BIU ook een grotere Grillplaat gebruiken waar je tegelijkertijd de boven en onder zone gebruikt ? of is het grillen met een grotere grillplaat alleen mogelijk met BFIU? Wat zijn de prijzen van beide? Wijn zij namelijk op het punt Bora Basic aan te schaffen.
  Heel graag uw reactie, veel dank, Fam Scholtes

  • Werkbladafzuiging zegt:

   Belangrijkste verschillen tussne Bora BIU en BFIU zijn:

   * BFIU is 7 cm grotere inductiekookplaat
   * BFIU beschikt over flex zones, octogonale spoelen die gekoppeld kunnen worden door een bridgefunctie
   * Het vermogen van de afzonderlijke zones is bij een BFIU 3700 W.
   * Iets meer afzuigvermogen

   Voor een goede werking van een grilplaat zijn eigenlijk wel koppelbare zones vereist (met de duurdere octogonale spoelen voor een goede warmte overdracht)

   Uiteraard kunt de Bora BFIU ook aanschaffen via onze website, incl. grilpan voor een aantrekkelijke prijs !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *