Is uw keukenontwerp goed doordacht en werkbladafzuiging proof?

Niets zo vervelend als blijkt dat, met alle goede intenties, uw keukenontwerp niet geschikt is voor de aangeschafte kookplaat met afzuiging. Vooral bij IKEA keukens zien we nogal eens veel voorkomende fouten welke uit onwetendheid ontstaan!

Een IKEA keuken is natuurlijk onderdeel van een geniaal concept. Al dan niet met hulp van een IKEA keukenverkoper wordt een keuken ontworpen. In dit geval wordt er nog wel wat ellende voorkomen, maar als de klant zelf gaat ontwerpen kan het nog weleens goed fout gaan.

Ik vind het onbegrijpelijk hoe makkelijk klanten in de vallen lopen van slinkse keukenverkopers die van hun baas maar 1 opdracht mee krijgen. Binnen een tijdsbestek van 3 uur moet er een keukenontwerp en offerte klaar zijn om te ondertekenen. Zou het zo zijn dat men zich niet goed realiseert dat een keuken 10-15 jaar mee moet gaan. Dat we de keuken meer gebruiken dan welke andere ruimte in huis?

Het afstemmen van je keukenontwerp, los van de overwegingen dat het ook een mooie keuken moet zijn, op ergonomische, functionele en technische aspecten, kan wel eens een ondergeschoven kindje zijn.

Een kookplaat met afzuiging brengt daarnaast nog wat andere uitdagingen met zich mee. In ons advies naar klanten zien we vele keukenontwerpen. Van heel slecht tot heel goed en van alles er tussenin. Iedere verbetering welke leidt tot een prettiger gebruik van keuken is pure winst. Iets waar je je de komende 10-15 jaar niet aan gaat storen, of juist veel plezier van kan hebben.

Wij zijn gewend om te denken aan het beste resultaat voor onze klanten, en niet aan een snel resultaat voor het bedrijf. De beste oplossing voor werkbladafzuiging in uw keuken kan weleens betekenen het aanpassen van het keukenontwerp. Wij verkopen liever niet dan dat we verkopen voor een kansloos keukenproject.  Wilt u de juiste kookplaat met afzuiging integreren en een partij die meekijkt naar uw keukenontwerp? Of misschien wilt u wel een keukenontwerp met werkbladafzuiging welke past bij U? Neem dan hier contact met ons op.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *