Bora M Pure biedt beste van 2 modellen

bora PURMU Bora PURMA

 

Met de Bora M PURE biedt het merk, een mooie stap vooruit in de wereld van inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging. Als een geavanceerde tussenoplossing tussen de X PURE en de PURE serie, positioneren de Bora PURMU en PURMA zich als een toonaangevend apparaten in de M Pure-serie. Het combineert de compacte afmetingen van de PURU met de flexibele inductiemogelijkheden van de PUXU, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedere moderne keuken.

Een aspect dat direct opvalt bij de Bora PURMU / PURMA is de uitzonderlijke stilte en efficiëntie. Dankzij de geoptimaliseerde motor in de M-serie, is de afzuiging niet alleen opmerkelijk stiller dan traditionele afzuigkappen, maar ook energiezuiniger. Het meeste geluid wordt afgevoerd via de luchtuitstroom achter de kast, maar dit is nauwelijks merkbaar.

In vergelijking met traditionele luchtafvoersystemen, biedt de Bora PURMU een effectieve recirculatietechniek. Hoewel luchtafvoer naar buiten over het algemeen als superieur wordt beschouwd voor het verwijderen van kookgeuren en vocht, is de Bora PURMA, speciaal ontworpen voor lucht afvoeren, een uitstekende keuze. De installatie vereist aanvullende buizen en een muurdoorvoer, maar het recirculatiemodel is gemakkelijker te installeren, wat tijd en moeite bespaart. De afvoer kunnen we a.d.h.v. tekening voor u bepalen

De Bora PURMU blinkt ook uit in ruimte-efficiëntie. Met een afmeting van 760 x 515 mm, biedt het meer ruimte dan veel andere modellen. De slim geplaatste bedieningselementen onder de instroomring optimaliseren de beschikbare ruimte voor pannen, en de kookplaat is zelfs geschikt voor extra grote tepan yaki- of grillplaten, dankzij de flexibele kookzones.

Het gebruiksgemak is nog een sterk punt van de Bora PURMU. De intuïtieve Scontrol-bediening maakt de kookplaat eenvoudig en snel te bedienen met een simpele vingerbeweging. Het strakke ontwerp, met zijn elegante blauwe bedieningslichtjes, voegt een extra dimensie toe aan elke keuken.

Het stijlvolle design van de Bora PURMU / PURMA mag ook niet onvermeld blijven. Het bijna volledig zwarte, minimalistische ontwerp en de centraal gelegen instroomring zorgen voor een efficiënte bediening en een gestroomlijnde look. De kookplaat kan vlak ingebouwd worden voor een nog strakkere uitstraling, en Bora biedt zwarte gepoedercoate metalen afwerkstrips aan voor opbouwoplossingen, die tevens de randen van de kookplaat beschermen.

Onderhoud is een fluitje van een cent met de Bora PURMU. De toegankelijkheid van de recirculatiefilters vanaf de bovenkant, onder de instroomring, maakt het reinigen en vervangen van filters eenvoudig. Het apparaat geeft zelfs aan wanneer het tijd is voor onderhoud aan het vetfilter of de koolstoffilters.

Voor degenen die overwegen de Bora PURMU in een IKEA keuken te integreren, is het goed mogelijk. Echter, een zorgvuldige aandacht voor adequate ventilatie is vereist. Wij staan klaar om u hierover te adviseren en te assisteren.

Qua prijsstelling bevinden de Bora PURMU/ PURMA zich in het midden hoge segment van inductiekookplaten met afzuiging, maar biedt prestaties die vergelijkbaar zijn of zelfs beter dan merken als Miele, Gaggenau, Novy Panorama en Siemens. Voor de meest actuele prijs en beschikbaarheid verwijs ik u naar onze website. We hebben doorgaans een ruime voorraad en kunnen snel leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *