Greenflow van naber zorgt voor een perfecte ventilatie uit uw keuken

Mocht u kiezen voor het recirculeren van kookluchten dan zou de greenflow van naber weleens een goede oplossing kunnen zijn. In combinatie met een kookplaat met afzuiging zijn er meerdere recirculatie mogelijkheden. Veel merken bieden een eigen brouwsel, waarvan de meeste er nog niet voor zorgen dat de geventileerde lucht weer goed onder de keukenkasten verdwijnt. Plinten onder keukenkasten worden nogal eens te strak geplaatst. Met de greenflow van naber leidt u de geventileerde lucht weer terug in de ruimte.

Greenflow filterboxen bieden veel flexibiliteit

Naber is de specialist op het gebied van luchtgeleiding, veelvuldig bekroond met allerlei awards. De buizen van Naber compair worden door alle grote merken aangeraden als het luchtgeleidingssysteem voor een goede afvoer. Sterker nog, bij sommige merken vervalt de garantie op uw kookplaat met afzuiging. Los daarvan kunnen “verkeerde” afvoerbuizen ervoor zorgen dat uw afzuiger niet of niet goed werkt. De oplossing met greenflow filterboxen sluit dan ook goed aan bij het programma van Naber.

De kracht van de green flow filterboxen ligt in de flexibiliteit van plaatsing. De boxen worden in en achter een plint geplaatst. U kunt kiezen uit 1 of 2 filterboxen. Deze hebben een duidelijke pre t.o.v. koolstofboxen zoals bv de monobox van Novy. Met een afmeting van 362 MM breed en 100-150 MM hoog kunnen ze eenvoudig onder de meeste kasten gemonteerd worden. In de filterbox kan een extra ondersteunende plintpoot worden geplaatst. U heeft dus altijd ondersteuning van uw keukenkasten! Door 2 filterboxen te plaatsen verdeeld u de lucht over 2 uitblaasstations. Dit zorgt voor minder weerstand en een betere werking. De voorzijde van de filterbox bestaat uit een lamelplint die niet misstaat in de plint.

Filters eenvoudig te vervangen

Elk voorzien van een actief koolstoffilter. Deze filters zijn te regenereren door ze in een oven “schoon” te bakken. Hiervoor staat een termijn van 3-6 maanden (afhankelijk gebruik) welke verdubbeld als u 2 filterboxen heeft geplaatst. De filters kunnen 4-5 keer worden geregenereerd. Door de speciale vormgeving van het zgn. omegafilter, neemt het filter vlak tot wel 60% meer op.

Kookluchten wilt u niet in uw keukenkasten

Uiteraard wordt een groot gedeelte van de kookluchten ontdaan van vetten en geuren. Toch blijft de warme lucht meestal vochtig en zullen er altijd wat vetdeeltjes door heen slippen. De vochtige lucht wilt u zsm uit uw keukenkasten. Met de greenflow van naber krijgt u dit prima voor elkaar. De greenflow wordt geleverd in een compleet systeem met 2 filterboxen of met 1 filter box. De eerste variant (incl. afvoerbuizen en tape) kost u € 843,00 de enkele box zonder afvoer kost € 376,00.

Wilt u kijken of greenflow i.c.m. uw kookplaat met afzuiging toepasbaar is? Wilt u de greenflow dan ook nog eens tegen een scherpe prijs aangeboden krijgen? Meldt u zich dan hier aan!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *