Een keuken met stalen frame met werkbladafzuiging!

Luchtig design vomgegeven door een fraaie keuken met een stalen frame. Ook in dit design is een kookplaat met afzuiging prima te integreren.

Deze keukenmeyt keuken kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking. Het stalen frame is voorzien van een robuuste poedercoating, welke in kleur aangepast kan worden naar wens van de klant.

In dezelfde stijl zien we de keukens van VIPP, die echter door hun prijsstelling (minimaal € 30.000,00) een beperkte doelgroep kennen. VIPP werkt met een modulair systeem wat bovendien beperkt wordt door maten en uitvoeringen.

keuken met stalen frame met werkblafzuiging

Keukenmeyt kent deze beperkingen niet, behalve dan daar waar het framewerk belemmeringen geeft. In meerdere keukens heeft het bedrijf, kookeilanden maar ook wandopstellingen in een frame voorzien van werkbladafzuiging. Daarnaast ligt de prijsstelling van een keukenmeyt toch wel wat prettiger en is daardoor toegankelijker voor en groter publiek!

Keukenmeyt advies aan huis, voor een keuken die bij u past

De slogan geeft gehoor aan een brede doelgroep die geen behoefte hebben om vele keukenzaken af te lopen. Waarom genoegen nemen met een niet doordacht keukenontwerp waarbij het vooral gaat om binnen enkele uren een tekening en een prijs aan de klant voor te leggen. Niet de stijl van keukenmeyt. Zij gaan voor een advies op maat. Keukens op maat maar dan wel tegen standaard prijzen. Een behoorlijke keuken met een stalen frame , met daarin werkblafzuiging en inbouwapparatuur wordt door keukenmeyt aangeboden vanaf € 20.000,00.

Wilt u ook in contact komen met keukenmeyt? www.keuken-meyt.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *