De verbeterde Neff kookplaten met afzuiging T58TL6EN2 / T58PL6EX2 , Flex Inductie met niveau

T58PL6EX2

Neff heeft haar assortiment kookplaten met afzuiging aanzienlijk verbeterd en veranderd. Deze veranderingen waren ook meer dan gewenst, want de modellen waren toch wat verouderd. Vooral de vernieuwde smallere afzuiging en het fraaiere design van de T58TL6EN2 / T58PL6EX2 zijn aanzienlijke verbeteringen. De eerste van deze 2 modellen wordt geleverd met een beschermend RVS design frame,  en de tweede is voor vlak inbouw in het blad! Voor de rest zijn de modellen gelijk.

Neff kookveldafzuiging met vernieuwde afzuiging en meer ruimte

We hebben vele Neff kookplaten met afzuiging geleverd naar volle tevredenheid van onze klanten. Behoudens een minpuntje van de voorgangers van de T58TL6EN2 / T58PL6EX2. Dat was het te ruime afzuigrooster. Dit ging ten koste van de effectieve afzetruimte voor de pannen. Mede dankzij de ervaringen van onze klanten , heeft Neff de instroom afzuiging aangepast. We zijn er blij mee, en de toekomstige gebruikers ook! Want deze vernieuwing heeft geresulteerd in bijna 40% meer ruimte voor pannen!  De vernieuwde afzuigmodule meet  nu nog maar 33 x 7 cm!

T58TL6EN2

Verbeterde afzuiging , minder geluid

Weinig  geluid van kookvelafzuiging wordt steeds meer een harde eis van de consument. Ook dat heeft Neff goed begrepen, want het geluidsniveau is aanzienlijk verbeterd. Ervaar het zelf :

Uniek de twistpadfire ronde knop bediening

De twistpad fire, deftige naam voor een ronde bedieningsknop. Een functionaliteit die we alleen kennen bij Neff. Hiermee onderscheiden de T58TL6EN2 / T58PL6EX2 zich van de concurrentie. Met deze handige afneembare knop is het bedienen van uw kookplaat met afzuiging kinderspel. Zolang je de knop maar niet kwijt raakt. Gelukkig biedt Neff een uitstekende service is onze ervaring, ook als je onverhoopt je bedieningsknop kwijt bent.

Handige specificaties

Ook in de eerste modellen waren de Neff modellen voorzien van een aantal handige functies. In de praktijk merken we dat veel functies van werkbladafzuiging niet gebruikt worden. Neff heeft daarentegen een aantal functies die het gebruik vereenvoudigen. De meest aansprekende vinden we toch wel de automatic air sensor en automatische afzuiging. Dit houdt simpelweg in dat u niet hoeft na te denken over stand van de afzuiging. Deze wordt namelijk middels vernuftige sensoren geregeld. Dat werkt fantastisch! We hebben het getest met verschillende producten op verschillende kookstanden . De afzuiging reageert vrij snel op de aanpassingen in kookstand en geur, damp ontwikkeling! Subliem!

Natuurlijk zijn deze kookplaten met afzuiging van Neff voorzien van flexinductie. De kwaliteit van de octogonale inductie spoelen zijn uitstekend. Hierdoor werkt de automatische panherkenning en brugfunctie zeer goed. U kunt uw pannen verplaatsen om de kookplaat met behoud van de reeds ingestelde stand. Dit is zgn powertransfer. Met de Powermove verschuift u een pan op de kookplaat, waarna deze op een lagere vermogensstand komt. Leuke gadget maar wordt weinig gebruik van gemaakt.

Vernieuwde inbouwmogelijkheden van de Neff T58TL6EN2 / T58PL6EX2

Als je dan gaat nadenken over verbeteringen, doe het dan meteen goed, zullen ze gedacht hebben. Na de verbeterde afzuiging, zijn de aangepaste inbouwmogelijkheden een mega aanwinst. De nieuwe kookplaten met afzuiging maken op 3 manieren recirculatie mogelijk. De eerste is 1 op 1 vergelijkbaar met de recirculatie variant van Bora. De lucht wordt achter en onder keukenkasten geblazen en ventileren daar uit. Ten tweede is er de mogelijkheid om de lucht met een afvoer eerst onder de kast te brengen, waarna het daar uitblaast. De laatste mogelijkheid is de lucht uit te laten stromen vanuit de plint, op een plek waar u dat wilt.

Natuurlijk kan vanaf de afvoer de lucht ook naar buiten worden afgevoerd. Uiteraard kunnen wij daarvoor de juiste afvoer voor u bepalen! Hiermee verzekert u zich van een goede werking van de afzuiging.

Neff kookveldafzuiging ook in te bouwen in een IKEA keuken?

Ja, met enige aanpassingen zijn deze goed in te bouwen in een IKEA kookkast van 80 cm breed. A.d.h.v. een tekening kunnen we voor u bepalen welke aanpassingen nodig zijn.

Conclusie over Neff T58TL6EN2 / T58PL6EX2

Als we de Neff kookplaten met afzuiging vergelijken met het assortiment van Siemens studioline, gaat onze voorkeur uit naar Neff. De handige bediening en de wat strakkere afwerking geeft dan de doorslag. De modellen van Neff moeten concurreren met het aanbod in flexinductie uitvoeringen.

T58TL6EN2-boven

Het zijn super stille kookplaten, met ruime afzetmogelijkheden, de juiste specificaties in een mooi design! Wat wil je nog meer? Uiteraard een fatsoenlijke en betaalbare prijs.

Zeker i.c.m. meerdere Neff inbouw apparaten kunnen wij de T58TL6EN2 / T58PL6EX2 zeer voordelig aanbieden. U zult verrast zijn! Laat u informeren over de mogelijkheden met Neff.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

4 reacties op “De verbeterde Neff kookplaten met afzuiging T58TL6EN2 / T58PL6EX2 , Flex Inductie met niveau

  • Henkjan zegt:

   prijzen neff kooplaten met afzuiging kunt u opvragen via de website. houdt er rekening mee dat de prijzen van Neff T 58 TL6EN2 en T58 PL6EX2 interessanter zijn i.c.m. meerdere neff inbouwapparaten

  • Henkjan zegt:

   De prijzen van de Neff kookplaten met afzuiging T58TL6EEN2 zijn afhankelijk van of u deze koopt i.c.m. andere apparaten , of alleen de kookplaat.

   uiteraard voordeliger om Neff kookplaatafzuiging te kopen met meerdere apparaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *