Ook grotere kookplaten met afzuiging in een aangepaste IKEA kast

ikea

De vraag krijgen we regelmatig, past er ook een grotere kookplaat met afzuiging in een IKEA kast. Het antwoord is nee, tenzij u daarvoor een speciaal voor deze toepassing een kast inplant.

In uw IKEA keukenontwerp rekening houden

Als u een kookplaat met afzuiging wilt integreren voorzien van flexinductie dan komt u al gauw uit op een kookplaat met een afmeting die niet zal passen in een standaard IKEA kast van 80 cm breed. Afhankelijk van het type werkbladafzuiging maken wij voor u een passende kast. Het uitganspunt is dan wel dat u in uw IKEA keukenontwerp rekening moet houden met een ruimte van 120 cm. (optioneel 100 cm) Dus voor de IKEA kast onder de kookplaat met afzuiging plant u een ruimte van 120 cm welke later ingevuld kan worden.

Hoe gaat dat dan?

Allereerst kijken we a.d.h.v. uw wensen welke kookplaat met afzuiging past in uw plaatje. Het IKEA keukenontwerp, specifieke keuzes m.b.t. afvoer dan wel recirculatie, functionaliteiten en budget bepalen uiteindelijk welke kast wij voor u samenstellen.

De samengestelde kast maakt het mogelijk de kookplaat met afzuiging in te bouwen zonder afbreuk te doen aan uw IKEA keuken. Deze kast leveren wij en geven u aan welke producten bij IKEA besteld moeten worden om de kast compleet te maken. Wij kunnen, indien gewenst ook de kast compleet gemonteerd leveren.

Twijfelt u over te maken keuzes neem dan contact met ons op via de vragenlijst of via ons contact pagina!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

2 reacties op “Ook grotere kookplaten met afzuiging in een aangepaste IKEA kast

    • Henkjan zegt:

      Beste Wallenburg, dat past zeker boven een kast van 80 cm. Houdt wel rekening dat er nu in het gebruik toch wel een overmatig aantal problemen zijn met deze kookplaat. Allereerst , is onze ervaring dat er veel kookplaten met gebroken glas aangeleverd worden De afhandeling duurt lang en de disccussie over al dan niet garantie is heel vervelend. slechte service van kuppersbusch. Het lijkt een mooie oplossig maar in het gebruik ook betrouwbaardere oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *