Boretti MLIH84 kookplaat met afzuiging met plasmafilter

Boretti MLIH83

Met de Boretti MLIH84 kookplaat met afzuiging en plasmafilter haalt u een betaalbare oplossing in huis. Het merk is uiteraard niet geheel onbekend. Zeker als het gaat om fornuizen. Uiteraard moet deze fabrikant mee in de nieuwe wereld van werkbladafzuiging. Met de Boretti MLH84 brengen ze een ruime kookplaat met afzuiging welke tegen een redelijke prijs wordt aangeboden. Zeker als u gebruik maakt van onze doorlopende actie met deze MLIH84. Deze treft u aan het einde van de tekst!

Boretti MLIH84 met flexzones

Deze MLIH84 heeft een afmeting van 830 x 515 MM, en zeker niet toevallig, dezelfde maatvoering als de populaire Bora XPURE serie. Ook de uitsparingsmaat in het blad komt overeen met die van de Bora. De marktleider kopiëren en dan het product leveren tegen een lagere prijs, dat hebben we vaker gezien. Het mag de pret niet drukken. Want deze kopie biedt well waar voor zijn geld.

Met 2 flexzones biedt de MLIH84 in ieder geval de mogelijkheid om fancy te koken. De gekoppelde zones bieden namelijk een riante ruimte om een tepan yaki, grilplaat of braadslede te plaatsen. Hiermee haalt u een leuke kookgadget in huis. De zones hebben echter niet dezelfde ruimte als op een XPURE, maar altijd nog groot genoeg om uw pannen op kwijt te kunnen.

Boretti MLIH84 ervaringen in de praktijk

Uiteraard hebben we de Boretti MLIH83 in de praktijk getest. De bediening werkt prima en de afzuiging heeft voldoende kracht en werkte naar behoren. Het geluidsnivau is vergelijkbaar met de modellen van Siemens, waarbij op een wat hogere stand meer geluid gegenereerd werd. Dit kan te maken hebben met de aansluiting van het demo model, deze blies nog onder de kast. De standaard functies zijn redelijk maar voor de gemiddelde thuiskok meer dan voldoende.

boretti MLIH83 kookplaat met afzuiging
wat kost een boretti kookplaat met afzuiging

Borettie MLIH84 met plasma filter

Boretti heeft standaard het plasmafilter van PURO in de collectie. Deze passen wij zelf al jaren probleemloos toe. Dit filter zorgt ervoor dat u gedurende gemiddelde levensduur van het apparaat, nooit meer een filter hoeft te vervangen! Dat scheelt niet alleen in de jaarlijkse aanschaf van een koolstoffilter (plm 90,00 per jaar) maar ook in de handelingen die aan het vervangen zijn verbonden. Daarnaast filtert een plasmafilter meer dan alleen vieze luchtjes. Het zal de corona niet uit de lucht halen maar de extra filtering is toch mooi meegenomen.

Het plasmafilter wordt met de Boretti MLIH84 verbonden middels buizen. De speciale buizen zijn voorzien van luchtgeleiding. Dat zorgt ervoor dat de lucht haast zonder weerstand door het filter wordt geblazen. Minder weerstand, is minder geluid. Het geluidsniveau van deze Boretti is gemiddeld en wordt door toepassing van het plasmafilter slechts licht verhoogd.

Een alternatieve recirculatie optie is ook voorhanden. Hierbij worden de buizen naar de plint onder de keuken geleid. Daar wordt dan de recirculatie box geplaatst. Het filter kan daar eenvoudig worden vervangen, maar zorgen dus wel voor regelmatige kosten. Nadeel van zo’n box in de plint is dat de lucht op 1 plek uitblaast. Een alternatief zou dan bv de greenflow van naber kunnen zijn.

Inbouwen Boretti  MLIH84 in een IKEA keuken

Een extra voordeel van deze kookplaat is de mogelijkheid hem in te bouwen in een IKEA keuken. De maatvoering is dusdanig dat met enkele aandachtspunten deze kookplaat goed in te bouwen is in een IKEA keuken. Hiermee opent zich voor de IKEA keuken koper een interessante optie. Want met de Boretti haal je dan toch wel een betere kookplaat met afzuiging in huis dan de IKEA optie.

Wat kost een Boretti MLIH84 kookveld afzuiging met een passend plasmafilter ?

Zoals aangegeven biedt Boretti met deze kookplaat een goed alternatief in het lagere segment. zeker als u het gaat vergelijken met een afzuigsysteem van IKEA. Met de flexzones en de mogelijkheid de inductiekookplaat te combineren met een plasmafilter, haalt u een prima product in huis. Met onderstaande actie maken we nog interessanter voor u,

 

Doorlopende Actie met Boretti MLIH84

De mooiste oplossing is natuurlijk om deze kookplaat te combineren met een plasma filter!

Daarom bieden wij deze combinatie extra aantrekkelijk geprijsd aan.

Boretti MLH84 inductiekookplaat met afzuiging (consumentenprijs € 2.799,00)

Plasma filter PURO 600 QUADRO (consumentenprijs € 848,00)

Aansluitbuizen ( consumentenprijs € 168,00)

7 delige Hotelline downdraft pannen set (consumentenprijs € 359,00) 

AANBIEDINGSPRIJS € 2.799,00  incl. BTW

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

6 reacties op “Boretti MLIH84 kookplaat met afzuiging met plasmafilter

  • Henkjan zegt:

   Uiteraard plaatsen we die ook. Handig is dan om even een mail te sturen. U kunt ook een vragenformulier op de website invullen. vervanging of nieuw, plaatsen bieden we aan.

   Ook voor het aanpassen van elektrawerk kunt u bij ons terecht.

 1. Maggie Bekaert zegt:

  Maggie B

  Vraagje over Boretti MLIH84:
  – tot wanneer loopt deze actie?
  – is plaatsing mogelijk in België?
  – is er meer technische info beschikbaar?
  – zijn er prestatie referenties?

  Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *