OP = OP aanbieding NOVY ONE met plasma filter ook voor IKEA keuken

novy one 1811

Wilt u ook een kookplaat met afzuiging welke naadloos in te bouwen is in een IKEA keuken? Wilt u ook nooit meer dure filters vervangen?

Een kookplaat met afzuiging wat ook hogere pannen uitstekend aan kan? Wilt u ook flexibel u pannen kunnen plaatsen op uw kookplaat?

 

Dan hebben we voor u het ideale aanbod.:

 

Novy ONE 1811 met 4 flexzones.(consumentenprijs: 3.965,00)

Plasmafilter met aansluitbuizen (consumentenprijs: 1.024,00)

Nu samen 2.699,00

Bestellen kan via email info@werkbladafzuigng.nl

 

novy one tower

 

Omschrijving Novy ONE 1811 

De Novy One kenmerkt zich door zijn compacte en hedendaagse vormgeving, gecombineerd met een efficiënte zuigkracht. Deze inductiekookplaat is uitgerust met vier zones, elk met unieke kookmogelijkheden, inclusief een intensieve powerfunctie voor het versneld koken van water. Het toestel is uniek dankzij de centraal geplaatste afzuiging, ingebouwd in het hart van de kookplaat voor optimale damp- en geurverwijdering, werkend op een bijna geluidloos niveau. Met een breedte van 78 centimeter is de Novy One ideaal voor kleinere keukens, waar elke centimeter telt. Deze kookplaat is niet alleen compact maar biedt ook krachtige prestaties, geruisloze werking en diverse praktische features. De ingebouwde afzuigtoren, voorzien van een discreet beweegbare klep, past zich aan aan de hoogte van je pannen. Omringd door vier kookzones, die dankzij flexibele zones uitbreidbaar zijn, biedt het flexibiliteit in kookruimte. Met een inbouwhoogte van 18 tot 19 centimeter, afhankelijk van het specifieke model, blijft er aanzienlijk wat opbergruimte beschikbaar onder de kookplaat. Beschikbaar met zowel een externe afvoer als een recirculatiesysteem, garandeert de Novy One een perfecte match met jouw keukenbehoeften.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *