Strak design en slimme functies: de NEFF T48PD7BX2 inductiekookplaat met werkbladafzuiging

Droom je ook van een kookplaat die naadloos overgaat in je aanrechtblad? Heb je altijd al eens willen koken zonder allerlei apparatuur om je heen? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met de NEFF T48PD7BX2. Hiermee wordt elektrisch koken een waar genoegen. De strakke, zwarte kookplaat zonder rand is bijna onzichtbaar van een afstandje. Ondertussen zorgt de ingebouwde werkbladafzuiging ervoor dat je geen logge afzuigkap meer nodig hebt. Dankzij zijn stille, maar krachtige motor vervult de NEFF T48PD7BX2 zijn functie vrijwel ongemerkt. Met slechts enkele aanrakingen van het bedieningspaneel bereid je moeiteloos een hele maaltijd. Geniet dus van de ideale combinatie van vrijheid en mogelijkheden met deze slimme kookplaat!

NEFF

NEFF is een gerenommeerd Duits merk dat al sinds 1877 kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur op de markt brengt. Met de nieuwe serie inductiekookplaten laat NEFF zien dat het met zijn tijd meegaat. Dat zie je terug in de mooie vormgeving. Denk aan gladde oppervlakken, zonder onnodige toeters en bellen. Onder de minimalistische uitstraling gaan ondertussen volop mogelijkheden schuil. De subtiel verwerkte functies van de NEFF kookplaten bieden je vrijwel alles wat je ook van een klassiek gasfornuis mag verwachten. Binnen de nieuwe reeks inductiekookplaten van NEFF behoort de T48PD7BX2 qua mogelijkheden en prijs tot de middenklasse.

De NEFF T48PD7BX2 inductiekookplaat: functioneel mooi

Dankzij zijn stijlvolle design is de NEFF T48PD7BX2 inductiekookplaat een lust voor het oog. Maar de naadloze vormgeving met geïntegreerde functies is meer dan alleen maar mooi; deze is ook nog eens heel handig. Er zijn nauwelijks plekken waar vet en vuil zich kunnen ophopen, dus schoonmaken is een fluitje van een cent. Je hoeft niet langer eindeloos te boenen op smoezelige knoppen en pitten, of met veel moeite je afzuigkap vetvrij te maken. Zelfs de filters zijn geïntegreerd, dankzij het handige Easy Clean systeem van NEFF. Doordat het vetfilter zich midden in de kookplaat bevindt, wip je het er makkelijk uit. Na een rondje in de vaatwasser is het weer zo goed als nieuw! Met zijn breedte van 80 centimeter neemt de compacte NEFF T48PD7BX2 weinig ruimte in. Toch kun je al je pannen kwijt, doordat je deze inductiekookplaat flexibel in kunt delen.

Geruisloos koken met de NEFF T48PD7BX2 inductiekookplaat

De NEFF T48PD7BX2 inductiekookplaat mag dan wel mooi zijn, maar het oor wil ook wat. Geniet van het geluid van sudderend eten in plaats van het geraas van je afzuigkap. Met zijn maximale volume van 74 decibel is de werkbladafzuiging stil genoeg om zelfs een gesprek te voeren als je samen kookt, of om een muziekje op te zetten. Rook, stoom en kookgeuren worden ondertussen geruisloos afgevoerd. Zowel luchtafvoer naar buiten als luchtrecirculatie behoren tot de mogelijkheden met de NEFF T48PD7BX2.

Je hoofd en handen vrij

Dankzij zijn slimme functies is de NEFF T48PD7BX2 een inductiekookplaat die met je meedenkt en je werk uit handen neemt:

  • Touch Control: de kookplaat instellen, de timer aanzetten; met deze functie heb je er maar één vinger voor nodig.
  • Combi inductie: Combineer 2 van de 4 kookzones van de NEFF T48PD7BX2 tot één grote kookzone en creëer ruimte voor je braadslee en twee pannen ernaast.
  • Hoge afzuigsnelheid: Rook en stoom krijgen geen kans om je het zicht te ontnemen dankzij de hoge afzuigsnelheid van de werkbladafzuiging.
  • Power boost: Wil je in korte tijd iets opwarmen, zoals een pan met water? Dan is de power boost je beste vriend.
  • Braad sensor: Bespaar jezelf wat kopzorgen met de slimme braadsensor. Hij houdt zelf bij wanneer de juiste temperatuur is bereikt en houdt deze constant tijdens het braden. Zo heb jij tijd om je op iets anders te concentreren.

Offerte en contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de NEFF T48PD7BX2 in jouw keuken? Of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte op maat.