Flexibel elektrisch koken doe je met de NEFF T58PL6EX2 inductiekookplaat met werkbladafzuiging.

Met de strak vormgegeven NEFF T58PL6EX2 inductiekookplaat met werkbladafzuiging wordt intuïtief koken een fluitje van een cent. De slimme NEFF T58PL6EX2 neemt weinig ruimte in en maakt flexibel koken, grillen, braden en wokken niet alleen mogelijk, maar zelfs makkelijk.

NEFF

NEFF is een degelijk Duits merk dat al sinds 1877 bestaat. De laatste jaren wint het aan populariteit met zijn veelzijdige en mooi vormgegeven inductiekookplaten. Het overtreft daarmee bekende merken als Siemens en Bosch. NEFF blijft innoveren met de nieuwste modellen. Deze bieden steeds verbetering wat betreft mogelijkheden, design en gebruiksgemak. Met de T58PL6EX2 heeft NEFF zichzelf overtroffen en van elektrisch koken een waar feestje gemaakt!

De compacte T58PL6EX2 inductiekookplaat

De T58PL6EX2 inductiekookplaat is een vlak inbouwmodel zonder randen. Deze oogstrelende kookplaat gaat daardoor naadloos over in je aanrechtblad. De onderliggende afzuigapparatuur neemt ook weinig ruimte in; over het algemeen verlies je er één keukenlade mee. De kookplaat heeft een mooie tussenmaat, met een breedte van 80 centimeter. Doordat de T58PL6EX2 inductiekookplaat beschikt over werkbladafzuiging, heb je geen afzuigkap meer nodig. Alleen dat al zorgt ervoor dat koken met de T58PL6EX2 een heerlijk vrije en ruimtelijke ervaring oplevert. De intelligente functies laten je bovendien eindeloos combineren en experimenteren op zo’n compact oppervlak.

De werkbladafzuiging van de T58PL6EX2

Een van de innovaties die de T58PL6EX2 zo’n indrukwekkende inductiekookplaat maken, is de werkbladafzuiging. Deze is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van eerdere modellen die NEFF op de markt heeft gebracht. De geïntegreerde werkbladafzuiging van de T58PL6EX2 zie je terug in een bescheiden instroomrooster in het midden van de kookplaat. De afzuigmotor is bovendien behoorlijk stil, waardoor je ook nog een gesprek kunt voeren of muziek kunt luisteren tijdens het koken. Deze stille motor beschikt over een flink vermogen. De handige Automatic Air Sensor van de T58PL6EX2 slaat op basis van de vrijkomende geuren en stoom zelf aan als dat nodig is. De slimme sensor bepaalt zelfs geheel zelfstandig hoeveel zuigkracht nodig is. Het recirculatiesysteem van de werkbladafzuiging bevat koolstoffilters die je eenvoudig vervangt vanaf de bovenkant van de T58PL6EX2. De afvoer naar buiten is flexibel aan te leggen en vergt weinig ruimte.

Intuïtief elektrisch koken met slimme functies

De T58PL6EX2 inductiekookplaat gaat naadloos op in je keuken, maar de mogelijkheden die hij biedt zijn wel heel opvallend. Hieronder een kort overzicht van de slimme functies die koken met deze inductiekookplaat zo leuk en makkelijk maken:

  • Flex inductie met flexibele kookzones. Plaats je pan waar je wilt. De plaat van de T58PL6EX2 scant automatisch de afmetingen van je pannen en verhit alleen de benodigde ruimte.
  • Power move. Verplaats je pan van voor naar achteren om eenvoudig af te wisselen tussen koken, sudderen en warm houden.
  • Power transfer. Verplaats je pan en de kookplaat onthoudt het formaat en de instellingen, zodat je op dezelfde manier verder kookt op een andere plek.
  • Power boost: Genereer snel extra vermogen als je vlug iets wilt koken.
  • TwistPad® Fire – Gebruik een afneembare magnetische knop voor het instellen van de functies en verwijder hem voor de reiniging van de kookplaat.
  • Home connect: Stuur je kookplaat aan met je smartphone
  • Easy clean filters: Verwijder in een handomdraai het vetfilter en reinig hem in de vaatwasser.
  • Braad sensor: Stel deze functie in om je braadpan constant op de juiste temperatuur te houden en voorkom aanbranden.

Offerte en contact

Wil je weten hoe de T58PL6EX2 geïntegreerd kan worden in jouw keuken en wat de kosten daarvan zijn? Neem vooral contact op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Informatie inwinnen of een offerte aanvragen zijn natuurlijk geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.